Over European Trademarks & Domains

EU Trademarks & Domains is opgericht in 2009 in het hart van de Europese Unie, Brussel. Het Madrid-systeem (officieel het systeem van Madrid voor de internationale registratie van merken) is het primaire internationale systeem voor het vergemakkelijken van de registratie van handelsmerken in meerdere rechtsgebieden over de hele wereld. De rechtsgrondslag is de multilaterale overeenkomst van Madrid met betrekking tot de internationale registratie van merken in 1981, evenals het protocol bij de Overeenkomst van Madrid (1989).

EU Trademarks & Domains zorgt ervoor dat het merkenrecht eenvoudig en betaalbaar blijft. Hierbij maken we gebruik van een online geautomatiseerd systeem, welke voldoet aan de internationale standaard.

team
Rs-service

Domeinregistratie

Een domeinnaam is een unieke naam op internet. Meestal worden domeinnamen gebruikt voor websites. U kunt uw domeinnaam beschermen tegen derden die eenzelfde extensie willen registreren.
Rs-service

Merkregistratie

Merkenregistratie is een van de meest effectieve manieren om een merk te bouwen en te beschermen. U kunt uw merk laten registreren op zowel nationaal als internationaal niveau. Registreer uw merk vandaag nog.
Rs-service

EU Handelsmerk

Is uw bedrijf ook buiten de Benelux actief? Dan kunt u uw merk ook op Europees niveau laten registreren. Daarmee kunt u uw merk ook buiten de Benelux beschermen.